Csehország Tornádó : Videón a pusztítás: falvakat tett a földdel egyenlővé a ... / Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.

Csehország Tornádó : Videón a pusztítás: falvakat tett a földdel egyenlővé a ... / Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Eddig 0 alkalommal nézték meg. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

Karmacs - Időkép Képtár
Karmacs - Időkép Képtár from www.idokep.hu
Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Eddig 0 alkalommal nézték meg. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

Halálos áldozatai is vannak a csehországi pusztító ...
Halálos áldozatai is vannak a csehországi pusztító ... from cdn.nwmgroups.hu
Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Tíz sérültnek súlyos az állapota. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Hodonín településén fákat tépázott meg.

Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Hodonín településén fákat tépázott meg. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

Posting Komentar

0 Komentar